Adviseur

Peter van Zoest

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Peter Van Zoest3 003w

Over Peter

Peter van Zoest werkt aan strategische opdrachten in verschillende domeinen. Bijvoorbeeld verbetering van werkprocessen in de opsporing en aan het huisvesten van politiecellen. Ook werkt hij aan opgaven waar gemeenten nu voor staan: energietransitie en de zorg. Bij een strategisch advies aan een organisatie gaat het volgens Peter om procesinzicht, organisatiestructuur en financiën.

Peter volbracht de master Sociaal Organisatorische Bedrijfskunde, na eerdere bachelors in Bedrijfseconomie en Accountancy. Hij heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en werkte bij PricewaterhouseCoopers en Rabobank. Projecten met een bedrijfseconomische- en een bedrijfskundige component geven hem dan ook extra energie. Altijd zoekt Peter naar mogelijkheden om effectiviteit en efficiency van organisaties te verbeteren. Dat kan alleen in samenspraak met de mensen van de uitvoering, is zijn vaste overtuiging.

Naast AEF is Peter een actief sporter. Met een vriendenclub neemt hij deel aan competitievoetbal. Ook houdt hij van wielrennen en hardlopen. Als penningmeester is hij lid van het hoofdbestuur van voetbalvereniging Linschoten.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm