Adviseur

Marlijn Althuizen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Marlijn Atlhuizen 14www3

Over Marlijn

Marlijn is geïnteresseerd in het zorgstelsel en de manier waarop partijen, organisaties en professionals binnen dit stelsel werken. Hoe proberen zij (samen) de zorg te verbeteren? Marlijn: '‘Ik vind het interessant om te zien hoe een organisatie van A naar B komt in een verandertraject. Hoe pakken ze dat aan?"

Marlijn werkt sinds 2020 bij AEF als adviseur. Ze werkte eerder bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (ministerie van VWS) en bij Baker Tilly. Bij de inspectie zag ze van dichtbij hoe landelijk zorgbeleid tot stand komt en welke partijen daarbij zijn betrokken. Bij Baker Tilly adviseerde ze zorgorganisaties bij strategische- en uitvoeringsgerelateerde vraagstukken. Bij AEF probeert Marlijn binnen projecten een verbinding te maken tussen die twee invalshoeken.

Een belangrijke drijfveer voor Marlijn is het komen tot werkbare resultaten en oplossingen die een opdrachtgever daadwerkelijk verder brengen. Naast de zorg is Marlijn als adviseur ook actief binnen het onderwijs en het sociaal domein.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm