Adviseur

Floor Hoogeboom

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Floor Hoogeboom2 38w

Over Floor

Floor is nieuwsgierig, kritisch en maatschappelijk breed geïnteresseerd. Ze is mensgericht en haalt energie uit het samen tot oplossingen komen.

In 2016 voltooide Floor de bachelors Communicatiewetenschappen en Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. In die studies ging ze op zoek naar bruggen tussen beide vakgebieden, bijvoorbeeld door bij een Duits onderzoeksbureau de verschillen tussen Amsterdamse en Berlijnse musea in kaart te brengen. In 2019 rondde zij de tweejarige Research Master Geschiedenis cum laude af, met een masterscriptie over de ontwikkeling van de vrouw binnen het maatschappelijk werk in naoorlogs Nederland (1945-1960).

Bij AEF werkt Floor met veel plezier aan uiteenlopende vraagstukken, bij voorkeur op het grensvlak van veiligheid en zorg. Ze werkt het liefst in teamverband aan brede vraagstukken, waar verschillende belangen samenkomen.

Floor heeft ook een grote belangstelling voor cultuur en werkte voor AEF ook een tijdje in de culturele sector. Ze ontwikkelde rondleidingen, werkte als journalist en organiseerde lezingen bij cultureel-academisch centrum Spui25, bijvoorbeeld over de toekomst van het protest. Ook houdt ze van schrijven, reizen en sporten.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm