Adviseur

Carmen van Schoubroeck

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Carmen Van Schoubroeck 004w

Over Carmen

Carmen van Schoubroeck werkt graag aan vraagstukken waarin iets te puzzelen valt. Met een analytische blik legt ze verbanden tussen onderdelen in een project. Daarnaast houdt Carmen het einddoel in het vizier om zo bij elke stap de optimale richting te kiezen. Dit doet ze het liefst in gesprek met ervaringsdeskundigen in het desbetreffende onderwerp.

Carmen deed haar bachelor in wiskunde en natuurkunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen, en vervolgde deze met de wiskundemaster Algebra en Topologie (drie maal cum laude). Algebra en topologie zijn twee belangrijke deelgebieden van de fundamentele wiskunde en gaan globaal over het bestuderen van wiskundige structuren.

Naast haar opleiding zocht Carmen een verdieping in maatschappelijke vraagstukken. Online behaalde ze een certificaat Data, Economics and Development Policy bij de prestigieuze Amerikaanse universiteit MIT. Daarnaast werkte ze bij het bedrijfje FarmTreeServices mee aan een kwantitatief model om Afrikaanse boeren inzicht te geven in hun verwachte productie.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm